2014 İlkbahar parfümleri

Moda

parfum
2014 İlkbaharını yepyeni bir başlangıç ve taze kokularla karşılamanın zamanı geldi. Pudra.com, Christian Dior’dan Bottega Veneta’ya ünlü markaların ilkbahar kokularından en güzellerini seçti.

Bahar yavaş yavaş geliyor. Chloe, Aerin, Bottega Venetta ve daha niceleri taptaze, cıvıl cıvıl ve romantik kokularla bahara merhaba diyorlar. Mutlaka denemeniz gereken ve kendinizi bulacağınız, baharın enerji ve neşesini kokularında bizlere sunan birbirinden güzel parfümleri sizler için seçtik.

See by Chloe Eau Fraiche
Taze ve narin kokusu bahar gunlerine uygun. Pembe dokunuşlarıyla zarif elma çiçeği, baharatlı vetiver, yumuşak romantik yasemin ve tatlı su sümbülü koku notaları ruhunuzu ve vücudunuzu güzelliğiyle sarmalıyor.

Viktor & Rolf Bonbon
Karamel kokusu Italyan mandarini, canlı portakal, muhteşem portakal çiçekleri, tatlı şeftali notalarıyla sarmalanmış. Orta koku notası olarak baharatli beyaz sedir, sicacik sandal ağacı ve degerli amber kullanılmış. Tatlı, çekici ve ruhu rahatlatan bir koku.

Ikat Jasmine
Fas yaseminleri, harika kokulu hanımeli, sümbülteber ve baharatlı sıcak sandal ağacı koku notaları bu narin, taze ve çekici beyaz floral parfümün yapısını oluşturuyor. Beyaz floral yapılı zarif koku romantik bahar ve sıcak yaz günleri için ideal.

Gardenia Rattan
Yaz ve baharın enerji ve sıcaklığını yakalayan bu parfümde deniz notaları, gardenya, sümbülteber, Tahiti tiare çiçekleri ve amber kullanılmış. Her kokladığınızda Tahiti kıyılarının sıcaklığını ve rüzgarla taşınan gardenya ve tiare çiceklerinin kokusunu hissedeceksiniz.

Bottega Veneta Essence Aromatique
Taze, floral, hafif baharatlı sofistike parfüm İtalyan bergamutu, baharatlı kişniş, zarif beyaz gül, tatlı vanilya, tonka ağacı, sıcacik sandal ağacı ve patçuli notalarıyla muhteşem bir koku. Vanilya sevenler icin bahar ve yaz aylarının vaz geçilmezi olacak.

Elie Saab L’Eau Couture
Beyaz floral, modern ve zarif bir parfüm. Notaları Italyan bergamutu, beyaz manolya, Tunus portakal çiçekleri, taptaze yeşil badem ve sicacik vanilyadan oluşuyor. Yumuşacık beyaz çiceklerin zerafeti baharın romantizmiyle buluşuyor.

Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet
İpeksi floral dokunuşlu kokuda Sicilya mandarinleri, gül, şakayık, beyaz musk ile yumuşacık bir uyum içinde. Miss Dior Blooming Bouquet hoş ve canlı pespembe Paris baharlarını ruhumuza taşıyor.

Yves Rocher Cerisier en Fleurs
Sakura ağaçlarının gölgesi altında kiraz çiçeklerinin kokusunu içinize çekebileceğiniz bir koku. Parfümde enerjik mandalin, yumuşak kiraz çiçeği, taze yeşil badem, sıcak patçuli ve musk bulunuyor. Baharda Japon kiraz çiçeği ağaçları Sakuralar altında uzanıp gökyüzünü seyrettiğiniz hissini veren harika bir koku.

Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat
Taptaze bir koku. Rahatlatıcı yeşil cay, enerjik bergamut, nefis portakal çiçeği, yasemin, frenk üzümü, frezya, beyaz gül, sıcak vanilya, tonka ağacı, baharatlı sandal ağacı ve ruhu rahatlatan kaşmir koku notaları muhteşem bir harmoniyle birleşmiş. Bahar günlerinin vaz geçilmez kokusu olacak Manifesto L’Eclat, yaz günlerini de şenlendirecek.

Aerin Lilac Path
Estee Lauder’in torunu Aerin‘ in doğal tonlu parfümlerinden Lilac Path içinde mor leylak, kremsi yasemin, Sicilya’dan portakal çiçekleri, baharatlı galbanum ve melekotu çekirdeğinin zarif koku notaları birleştirmiş. Leylağın yumuşak ve çekici kokusu yeşil notalarla uyum sağlıyor. Günlük, tertemiz, rahatlatıcı bir koku.

Versace Pour Femme Oud Oriental
Versace Pour Femme Oud Oriental; oryantal kokuları seven ve güçlü bir kişiliğe sahip kadınlar için tasarlanmış bir koku. Yoğun ve muhteşem bu birleşim; çiçek, baharat ve derinin güçlü kokusuna sahip.

Guerlain Idylle Duet Rose Patchouli
Sofistike floral kokusu yumuşacik yasemin, zarif leylak, şakayık, pembe frezya, inci çiçeği, Endonezya patçulisi ve Bulgar gülü ile baş döndürüyor. Feminen ve çekici kokusuyla Idylle Duet Rose Patchouli bahar icin ozel yapildi. Patçuli, gül ve beyaz çiçeklerin özenli birleşimi unutulmaz bir parfüm ortaya çıkarıyor.

Cartier Panthere
Mathilde Laurent tarafından oluşturulan Cartier Panthere’in merkezinde gardenya notaları bulunuyor. Özünde çilek, kurutulmuş meyve, elma, kayısı içeren parfüm şekerli kokulardan vazgeçemeyenlerin bahar kokuları arasında bir numaralı tercihleri olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.