2016 Kova Burcu Yorumu

Burçlar

kova
2016 yılı sizin için daha çok kişilik gelişimi ile ilgili bir yıl olacak. Özellikle iş ve kariyer hayatınızda karlı, kazançlı bir döneme gireceksiniz. Deneyiminizi karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirerek katlayabileceğiniz bir yıl olacak.

Özellikle yılın ikinci yarısından itibaren hayatınızda parlak bir döneme geçeceksiniz. Yılın ilk yarısında başınıza gelebilecek şanssız durumlar karşısında hemen paniğe kapılmayın ve soğukkanlılığınızı elinizden bırakmayın. Tutulmalar hayatınızı etkileyecek ve özellikle yeni tanıştığınız insanlar bu konuda rol oynayacaklar. Yeni yılda ailenize yeni katılan üyeler olabilir. İş hayatınızda yapacağınız köklü bir değişiklikle hayata yeniden başlayacaksınız. Atacağınız her adımda iyimser ve dikkatli davranırsanız son derece avantaj sahibi olabilirsiniz. Bu yıl iç dünyanızla ve inançlarınızla ilgili parlak bir yıla giriyorsunuz.

Olumlu düşünceleriniz hem ruhunuzu hem de fiziksel direncinizi güçlendirecek. Hayata olan bakış açınızın pozitif yönde olması size hem kazanç hem de sosyal çevre kapılarını açacak. Yaratıcılığınızın üst safhada olacağı bir dönemdesiniz. Özellikle yazan, çizen Kova burçları son derece güzel çalışmalara imza atacaklar. İletişim konularıyla uğraşanlar da başarılı bir iş hayatı yaşayacaklar. Seyahat yapmak için fırsatlar doğacak, özellikle kültür turizmi ile ilgileneceksiniz ve ufkunuzun gelişmesine yardımcı olacak seyahat planları yapacaksınız.

2016 Kova Burcu Aşk Hayatı
Sürpriz bir şekilde aşk ilişkileri sizleri bekliyor. Sessiz ve dingin bir aşk hayatı dönemindesiniz. Yakın arkadaşlıklar bazı durumlarda duygusal ilişkiye dönebilir. Birbirini iyi tanıyan arkadaşların aşk ilişkisine dönmesi güzel ve samimi sonuçlar doğurabilir. Venüs gezegeni etkisine gireceğiniz dönemde akıllı tavrınıza çekicilik, şıklık ve seksapel de eklenecek. Bunun avantajlarını sonuna kadar kullanabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Kafanızda ne istediğinizi iyi planlarsanız olmaması için bir neden kalmayacak. Dilediğiniz bir aşk ilişkisi sizleri mutlu edecek. Uzak bir yerden gelecek bir kişi ile son derece samimi olacaksınız. Başka bir ülkeden ya da şehirden gelecek olan bu kişi sizin ruh eşiniz olabilir. Birlikte olmak istediğiniz kişi size olumlu bir cevap verebilir. İşaretleri takip edin ve kendinize güvenin. Evli olanlar bu yıl ikinci balaylarını yaşayacaklar.

2016 Kova Burcu İş Hayatı
Ocak ayı boyunca iş hayatı ve kariyerinizle ilgili beklediğiniz bir haber elinize geç ulaşabilir. Bu süre içinde mümkün olduğunca sabırlı ve uyumlu bir davranış göstermeye özen gösterin. Şubat ayı itibarı ile bir transfer görünüyor. Mart ayı itibarı ile de iş hayatınızda gözle görülür birilerleme ve hareketlilik meydana gelecek. Haziran itibari ile de artık kariyeriniz belli bir çizgiye oturacak ve başarılı bir iş hayatı devresi içine gireceksiniz. Eylül ayı meslek değişimi için verimli bir ay olarak görünüyor. Dolunay sürelerinde kesin kararlar almadan önce bir kere daha düşünmenizde fayda var.

2016 Kova Burcu Sağlık Hayatı
Bu dönem boyunca etkisini gösterecek olan manevi inançlarınız ve keşifleriniz sağlık konusunda da sizleri etkisi altına alacak. İç huzurunuzu keşfedeceğiniz bir dönem olacak. Alternatif tıp ürünlerini araştıracak ve bitkisel özlerin zenginliğini keşfedeceksiniz. Meditasyon ve yoga bu dönemde başvuracağınız yöntemler arasına girecek. Aynı zamanda genel sağlık kontrollerinizi düzenli bir şekilde yapma ihtiyacı duyacak ve genel olarak sağlıklı bir dönem içinde bulunacaksınız. Fiziksel kontrollerinizin yanı sıra duygusal olarak da iyileşmek ve güçlenmek için doğa yürüyüşleri ve hafif koşular yaparak sağlığınızı koruma planları yapacaksınız. Yeme içmenize özen göstereceğiniz bir yıl içindesiniz. Diyet ve hafif yiyeceklerle yeni egzersiz programları yapacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.