2019 Yengeç Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Yengeç Burcu Yıllık Yorumu

Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek,

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Yengeç Astroloji’de 4.ncü Burçtur. Su grubundandır ve AY tarafından yönetilmektedir.

Bir çok Yengeç burcu 2019 Mart ayının başına kadar hayatlarınız’da gecikmeler ile karşılaşabilirsiniz bir çok şeyin sizi baskıladığını hissedebilirsiniz.

Yılın başlarında karakteristik özellikleriniz ile sınanabilirsiniz. Mart ayından eylül ayına kadar kendinizi geliştirmeye çalışacak ve sizi siz yapan özelliklerinizi ön plana çıkartabileceksiniz.

Yengeçler (21 Haziran ile 22 Temmuz arasında doğanlar):

1. dekan: 22 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar doğanlar, Ay ve Venüs’ün yönettiği – 2019’da Özellikle kararsızlık ve odaklanma eksikliği ile karşı karşıya kalabilir. Karakterleri ile özdeşleşmeyen durumlar içinde olabilirler.

2. dekan: 2 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar doğanlar, Merkür ve Ay’ın yönettiği – 2019’da, ikinci dekanında (ayın ikinci 10 gününde doğmuş) olan Yengeç burçları hedeflerine aşırı derece odaklı olacak ve işlerinde başarılı olacaklar.

3. dekan: 12 Temmuz’dan 22 Temmuz’a kadar doğmuş olanlar, Ay’ın hüküm sürdüğü – Son dekanda  doğmuş olan yengeç burçlarının 2019’da özellikle son derece zorlayıcı ve iddialı olacakları enerjiler hakim. Yıldızların öğretmeni Satürn’ün mevcudiyetinden dolayı tüm yıl boyunca hayatınızda normalden daha yüksek bir sorumluluk seviyesi içinde olabilirsiniz.

Bazılarınız işyerinde daha yüksek bir pozisyon alabilirler, Bazıları uzun vadeli bir amaca yönelik çaba gösterecek, bazıları da yılın ana hedefi olarak aile üyeleriyle ilgili yükümlülükleri daha yoğun taşıyabilirler.

Bu yıl sağlığınız aracılığıyla diyetle ilgili bilgiler öğrenecek ve bu anlamda kendinizi geliştireceksiniz.

Yengeç Burcu 2019

Yengeç için Kişisel Fırsatlar:

Uzun vadeli bir proje veya hedef için bir taahhütte bulunup yükümlülüklerinizi yerine getirerek 2019 yılında kendinize çok yardımcı olabilirsiniz.

15 Ocak ile 2 Şubat 2019 arasında alınan bir karar, yılın geri kalanını kişisel kararlar olarak etkileyen bir karar olabilir. Bu durumda En çok 3 ila 20 Temmuz arasında doğanlar dikkat çekmekte.

Yengeç için Kişisel Kısıtlamalar:

Sizi umursamayan ya da hayattaki rolünüzü gereksiz yere sorgulayan insanlarla bir araya gelmeyin.

Yeteneklerinizi sorgulamak ve çabalarınızla ilgili kusurlar bulmak, Sizi yetersiz hissettirecek insanlardan UZAK durun. Mart-Nisan aylarının bu potansiyeli oluşturabileceğinin farkında olmalısınız.

Yengeç Burcu 2019 Finans Yorumu

Yıldızların öğretmeni Satürn burcunuzda, sınırlayıcı bir bütçe içinde yaşamanızı isteyebilir! Çünkü yükümlülükleriniz arttı ve mali durumunuzu zorluyor ya da  uzun yıllar geri dönmeyecek bir para yatırıyorsunuz, bu büyük olasılıkla gayrimenkul ve ev bütçeleri olabilir.

Yengeç Burcu 2019 Aşk Yorumu

Hayatınızdaki birçok eski ilişki bu yıl bir şekilde sona erebilir. Mayıs ile temmuz tarihleri  bu alanda herhangi bir değişiklik için en iyi bir zaman sizler için.

Sizin için iyi olmadığını düşündüğünüz fark ettiğiniz tek taraflı fedakarlıklar ettiğiniz bazı insanlarla,  ilerlemeniz açısından engelleri görüp bunun gerekliliğine idrak edip kendi  isteğinizle ayrılabilirsiniz. Alışkanlıklarınızın esiri olmaktan özgürleşiyorsunuz.

Ağustos ve Eylül ayları sizlere birçok mutluluk veren görüşmeler için iyi bir zamandır. Yenilikler ile karşı karşıyasınız ve hatta aşk bile hayatınıza sürpriz bir şekilde girebilir.

Yengeç Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Şuan en çok gezegensel etkinin bulunduğu yer burası, Bazılarınız kariyer yolunda önemli adımlar atacak. Bazıları terfi alacak ya da mart veya ağustos aylarında önemli teklifler sunulacak.

Muhtemelen mart ve haziran gibi, dikkatli düşününce mevcut işlerinizin kendinize ihtiyaç duyduğunuz olanakları, imkanları vermediğine karar verecek ve yeni yollar arayışı içine gireceksiniz.

Yengeç Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Yıldızların öğretmeni Satürn, vücudunuzun yapısını ve geçmiş davranışlarını, test edecek.

Sağlık sorunları ortaya çıkarsa, bir süredir gelişmekte olan ya da hayatınızda daha etkili bir şekilde yönetilebilen daha önceki bir sağlık problemiyle ilgili olacaktır.

Ekim ve Kasım aylarında sağlığınız dengesizlik gösterebilir ve diyet yapılması gerekebilir. Bazı yiyeceklerin 2019 yılında diyet listenizden çıkarılması gerekebilir.

Ay ve Ay Yengeç Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Etrafınızda dünyanın ağırlığını omuzlarınızda taşıyormuşsunuz gibi hissettiren birçok şey oluyor.

Şimdi kendinize sorular sormalısınız. Evrenin YÜKÜNÜ sorumluluk almayan kişilerin sorumluluklarını alan toplan siz olamazsınız. Çevrenizde meydana gelen şeyler için suçluluk duymaktan ya da işler yürümediğinde diğer insanları da kendinizi de suçlamayı bırakın!

Zihninizi negatif düşüncede mesken tutmuşken, aynı zamanda kariyer odaklı bir yenileme yaşayacaksınız.

Yeni Yılınız kutlu olsun!

Şubat 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay başkalarından kaynaklanan gerginlikler sizler için yorucu olabilir. Kendi hayatları güllük gülistanlık olanların sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin kendinizi işlerinizden ve yapmanız gerekenlerden alıkoymayın. 14 Şubatın ardından işler her anlamda toparlanmaya başlayacak sizler için siz buna odaklanın. Ay’ın ilk haftası kontrollü olmalı yeni bir işe başvuru yapmak veya yeni bir kişiyle randevulaşmak için 14 şubat ve sonrasını değerlendirmelisiniz. İşte bu zaman diliminde insanlar sizi büyüleyici bulacaklar!

Mart 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Ay’ın ilk haftası, Kendinizle yalnız vakit geçirip kendinizi şarj etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Eğer bunu yapabilirseniz, evrenden gelecek olan yeni fikirlerle her konuda iyileşmeler yaşayıp başarıyı yakalayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Duygusal ve öfke patlamalarınızı kontrol altına almalı sürekli kendini haklı gören kişiler ile ilişkilerinizi yapılandırmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde, hoş olmayan tartışmalar huzursuzluklar sizleri fazlası ile zorlayabilir.

Nisan 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay, Arkadaşlarınız, Aileniz ya da profesyonel yaşamınız arasında tercih yapma durumunda kalırsanız, sevdiklerinize kariyeriniz düzene girene kadar sakin ve sizden bir nebze olsun uzak kalmalarını söyleme eğiliminde olabilirsiniz. Karşılıklı anlayış bu ay önem kazanmakta.

Neyse ki, Ay’ın ikinci yarısından itibaren her kondua daha baskın ve iddialı olacak istediklerinizi kabul ettirebileceksiniz. Ayın sonuna kadar, her şey yolunda olacak ve olmaya devam edecek.

Mayıs 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay istediğiniz pek çok şey gerçekleşmeye başlıyor! Bu şanslı çizgi, özellikle kariyeriniz konusunda hala devam ediyor. Bu süre zarfında sizden daha büyük bir kimseden veya yetki sahibi birinden fayda görebilrisiniz.

Muhtemelen ay ortalarında, her zamankinden daha organize olduğunuzu göreceksiniz. Yani, tüm çekmecelerinizi ve dolaplarınızı temizlemenin dürtüsü içinde olursanız, şaşırmayın.

Sadece ayın son haftasında özel yaşamınızda bitirdiğiniz bir ilişki ile ilgili geri dönmek isteyebilirsiniz!

Haziran 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Geçen ay olduğu gibi, bu ayda olumlu enerjiler ile başlıyor! Pek çok konuda hırpalandınız mücadele ettiniz şimdi karşılığını almaya başlıyorsunuz. Ay ortalarından itibaren pek çok konuda şans sizden yana beklediğiniz beklemediğiniz iyi haberler alabilirsiniz. Aslında, böyle bir şans, talih yığını yaşıyorken ne yapacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Bu talihin çoğu muhtemelen kariyer kategorisine gerçekleşecek, ancak bazılarınızın hayatında ki diğer alanlara da taşacak. Gökyüzü sizlere bu ay bir şans topu gönderiyor kıymet bilmeli iyi değerlendirmelisiniz.

Temmuz 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Doğum gününüz kutlu olsun! Parlak, esprili ve bazı hayati hedeflerle ilerleme kaydedebileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu ay. Yeni başlangıçlar tutulma enerjisi ile ayağa kaldırıyor sizleri.

Son zamanlarda, her harekete geçtiğinizde, sanki bir duvara çarptığınızı hissediyor olabilirsiniz. İşler değişmeli; deneyimli bir kişiden beklenmedik bir yardım alabilirsiniz. Bazılarınız da  odaklanıp çok çalışarak değişim ve dönüşümün içinde yerini alacak.

Sonuç olarak bu ay her şey sizin yararınıza olacak şekilde sonuçlanıyor. Yani, bu ay hakkında kötü bir şey yok.

Ağustos 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Hayatınızın emelleri ile ilerlemeniz mümkün olabilir, Maddi manevi beklenmedik yardımlar alabilirsiniz. Hayatında geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir bu iş ya da özel yaşamınızla ilişkili olabilir denenmişi deneme arzunuz yükselirken akılcı ilerlmeli yaşanan zorlukları görmezden gelmemelisiniz. Ayrıca bu ay görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak dikkatli olun hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ve eğer işler bu ay finansal konular yolunda gitmezse, alarm seviyesini yükseltebilirsiniz! Kontrollü olmalı ay boyunca riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Eylül 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Dinamik ve açık sözlü olacaksınız ve düşüncelerinizi (veya diğer kişilerin düşüncelerini anlayıp) diğer insanlara karşı başarılı bir şekilde aktarabileceksiniz. İş değişikliği planlamalar ve projeler için yeniden başlayabilmek için problemleri kolay bir şekilde çözmelisiniz. Bundan sonra, çok şey başarmanıza yardımcı olacak kararlılığa sahip olacaksınız.

Ekim 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Ayın bir kısmı sizler için çok net olmayabilir; fikirleriniz yanlış veya yanıltıcı olabilir. Bu yanlış düşünceler ağzından çıkarsa, ciddi sorunlar yaşamanız olası kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmeli her doğruyu her yerde söylememelisiniz. Siyasi kariyeri olan Yengeç burçları özellikle yanıltıcı ve yanlış bir şey söylememeye dikkat etmeliler aksi halde kariyeriniz ve itibarınız zarar görebilir. Özel yaşamınızda ise keskin kararlar almamanız gereken bir aydasınız.

Kasım 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk birkaç günü ruh hali değişimlerinize dikkat edin. Bazılarınız çok baskı altında olabilir. Her ne olursa olsun, kendinizi kontrol altında tutmaya çalışın, gerginlik anında patlayarak yanlış kişiyi kızdırabilirsiniz. Ayın ortalarından itibaren çok daha iyi bir ruh halinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla ve ailenizle hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz.

Ay sonuna sevimli ve çekici olacak ilişkilerinizi yoluna koymanın huzur ve mutluluğunu yaşayabileceksiniz.

Aralık 2019 Yengeç Burcu Yorumu

Ay, çoğunuz için harika başlayacak. Karizmatik, iddialı ve çekici olacaksınız. Bazılarınız aklı başında ve net bir şekilde kendini ifade edecek. İşlerinizi ve hayatında ki zorlu şeyleri düzene sokmak adına ele aldığında her şey rayına oturacak.

Önemli kariyer fırsatları önünüze geliyor olabilir ancak çok çalışıp geri kalan her şeyi gözardı ederseniz bu problem haline gelebilir. Sevdiklerinizle biraz zaman geçirmeye çalışın ve tartışmalar ortaya çıktığında, uzlaşma yoluna gidin.

Yengeç Özellikleri

Yengeç burçları, ev, aile konularında korumacı ve anaç korumacıdırlar ve bunlar yaşam boyunca hedeflerinizin ilk sırasında gelir.

Bebekler ve çocuklar sizin doğal yaşam çizginizde vardır. Yaşamınız boyunca rolünüz gittiğiniz her yerde aile kurmak olacaktır. Ruh haliniz sürekli dalgalanıyor ve ayın aylık döngüsünde ki  aktivitesi sizleri çok etkiliyor YÖNETİCİ GEZEGENİNİZ AY. Akılcı olmaktan çok duygusal olarak tepki veriyorsunuz. Antika ve gümüşü toplamayı istiflemeyi, saklamayı tercih ederler. Aile bağlantılarınız, ama öyle ama böyle bir şekilde her zaman güçlü.

YÖNETİCİ Gezegeniniz – Ay

Ay, duygusal tepki ve içgüdüsel davranış kurallarına uyuyor.

Ay takvimini bilmek, özellikle yeni ve dolunay zamanlarında hissetiklerinizi anlamanıza yardımcı olabilir.

Ayın kendi ışığı yoktur, sadece dokunduğu şeyi yansıtır.

İkon Sembolü – Yengeç

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, Sembollerin burçların karakteristik özelliklerini yansıttığını görürsünüz.

Yengeç, yumuşak bir göbek ile sert bir dış kabuğu olan yengeci temsil eden semboldür.

Yengeç burçları herhangi bir durumda, öne doğru değil, yanlara doğru koşmaya meyillidir. Ayrıca, nereye giderse gitsin evini de taşır ve tehlike anında içine çekilir. Ve kıskaçları ile sevdiği her şeyi koruma altına alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.