2019 İkizler Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 İkizler Burcu Yıllık Yorumu
İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Astrolojide üçüncü sırada yer alan ikizler burcu, MERKÜR gezegeni tarafından yönetilir. İkizler burcu terazi ve kova gibi bir hava burcudur.

İkizler 2019 yılın hangi bölümünde doğduğunuza bağlı olarak 2019 yılında birçoğunuz yeni bir iş bulur ya da mesleki ilginizde değişiklik yapabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs ve 21 Haziran arasında doğanlar):

1. Dekan: 21 Mayıs – 1 Haziran, Jüpiter ve Merkür tarafından yönetilen –bu dönemde doğan ikizler burcu ilişkilerinde ve evliliklerinde mutluluğun tadını çıkaracaklar.

2. Dekan: 2 Haziran – 11 Haziran tarihleri arasında Mars ve Merkür tarafından yönetilen – 2019’da, burcun ikinci bölümünde(ikinci 10 günlük dönemde) doğan ikizler burcu özellikle hırslı, iddalı davranışları ile kariyerlerine adamış olacaklar kendilerini.

3. Dekan: 12 Haziran – 21 Haziran arasında, Güneş ve Merkür tarafından yönetilen – Üçüncü dekan (son 10 günlük dönem) sırasında doğan ikizler burcu, özellikle 2019 boyunca, diğer insanlarla  ilişkilerine yönelik olacaktır.

3ncü dekanda doğanlar ocak ayında yada nisan ayının başlarında değişiklik talep edebilirsiniz, ancak çoğunuz bu değişiklik için mayıs ortalarından haziran 2019 sonlarına kadar zaman bulabilirsiniz.

İlişkiler ve para da bu zamanlar da önemli konular olacak ve bazılarına yıl ortalarında uzun zamandır beklenen finansal ödüller gelebilir.

Bazıları için büyük sorun yakın ilişkiler içinde olacak. İlişkileri nereye gidiyor, ne olacak bunlar yıl ortalarında belli olacak.

2019 ikizler burcunda ilişkiler ve seyahat açısından eylül ayının sonlarından yılın sonuna kadar en iyi zamanlar olacaktır.

2019 İkizler Burcu için Kişisel Fırsatlar:

Venüs 4 Nisan’dan 7 Ağustos’a kadar sizin burcunuzda kalacaktır ve bu süre size fırsatların sunulduğu bir dönem olacaktır. Venüs parayı, sevgiyi, ilişkileri ve aynı zamanda sizin en değer verdiğiniz şeyleri yönetir. Bunlar hayatın önemli bir bölümü olduğu için bu süreç içinde geliştirilebilir.

2019 İkizler Burcu için Kişisel Sınırlamalar:

Venüs 17 Mayıs’tan 30 Haziran 2019’a kadar R ‘gerilemede’ olacaktır. Bu  finansal olarak sınırlayıcı olmayabilir ama çok iyi bir sınırlayıcı olabilirde sizler için bu enerji 4 Nisan’dan 16 Mayıs’a kadar geçirdiğiniz  dönemde ki harcamalarınıza bağlı olacaktır.

İkizler Burcu 2019 Finans Yorumu

Nisandan haziran ayına kadar alacağınız bazı kararlar, bütçenizde ölçeğin dışına çıkıp çıkmayacağınızı belirleyecektir. Venüs R gerileme aşamasındayken borçlanmaya ihtiyaç duyulabilir.
Ortak mali işler, bu yıl içinde çok geç olmamak kaydıyla bir miktar iyileşme sağlayabilir sizler için.

İkizler Burcu 2019 Aşk Yorumu

AŞK’ın gezegeni Venüs yine etkisini gösteriyor sizler için. Kişisel ve aşk ilişkileri Mayıs ve Haziran aylarında önemli değişiklikler getirebilir sizlere. Bu süre boyunca kendi zihinsel boyutunuzda olan birçok önemli kişiyle de tanışabilirsiniz.

Eski problemler ve sabırsız teşhisler, Ağustos/Eylül aylarında ilişkinizde ki uyumu etkileyebilir. Eylül ayının sonlarından itibaren ortaklıklarda bir iyileşme ve büyüme süreci başlıyor.

İkizler Burcu 2019 Kariyer Yorumu

Venüs eğer daha yüksek ücret talep ediyorsanız ve bu talebiniz reddedilirse mayıs ve haziran aylarında değişiklik  olması mümkün olabilir sizler için.

21-28 Mayısta doğanlar, mart ayının sonlarından itibaren tamamen yeni bir alana girmeye karar verebilirler.

1-7 Haziran doğumlu olanlar yaratıcı veya sanatsal alanlarda iş aramak başarınızı fazlasıyla arttırabilir.

İkizler Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Haziran ayında doğan ikizler burcu için boğaz bölgesi çoğunda olduğu gibi hassas, zayıf  bir alan olabilir.

Venüs burcunuzda iken gerçek duyguların ifade edilememesinin insanları kırmak konusunda nasıl etken bir faktör olduğunu farkına varmalısınız.

Solunum veya bronş rahatsızlığı yaşayanlar için, 10 Ağustos – 2 Eylül arası tedaviye ihtiyaç duyabileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde.

İkizler Burcu 2019 Spor ve Diyet Yorumu

2019’un Şubat ayından itibaren hem ruhsal hem de fiziksel olarak kendinizi yenileyeceğiniz sportif faaliyetlere ve diyetlere başlayabilir yaşam şeklinizde köklü değişimler içine yönelebilirsiniz. Özellikle şeker hastalığı olan ikizler burcu yıl boyunca dikkatli olmalı ve sağlığınızı önemsemelisiniz. İlgi duyduğunuz her hangi bir spor dalında kendinizi geliştirebilir sporu yaşamınızın merkezine alarak pek çok zararlı alışkanlığınızdan uzaklaşabilirsiniz. Yoga, Muay, Thai, Boks, Aikido tercih edeceğiniz spor dalları arasında olabilir.

Ay ve Ay İkizler Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 İkizler Burcu Yorumu

Kariyeriniz ve hayatınızında ki tutkularınız ile ilgili çok yeni ve benzersiz fikirleriniz var.

Bazı insanlar bu yeni fikirlerinize  tuhaf diyebilir, ama bu ilk defa olmayacaktır. Unutmayın, ki tüm DAHİLER ortak kitleler tarafından alaya alınmıştır. Kendinize zekanıza yeteneklerine inanarak ilerleyin. Amaç ve hedefe ulaşma yolunda, beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

Şubat 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ay başlangıcı oldukça sakin olacaktır sizler için. Ay boyunca iş ve özel yaşamınızda özel günleri randevularınızı atlamamaya gayret edin. Ay ortasından itibaren çok iddialı ve dinamik olacaksınız.

Ancak, Sevgililer Gününden itibaren ikili ilişkilerinizde yanlış şekilde sürtüşmeler içinde olmamaya dikkat edin. Otokontrolü elden bırakmayın kendinizi işlerinize yükümlülüklerinize karşı sorumlu hissetmeli dikkati elden bırakmadan ilerlemelisiniz.

Ay sonuna kadar garip değişik bir şeyler arayışında olabilirsiniz, bu saç şeklinizi değiştirmekten başlayıp pek çok konuda farklılık arayışı içine girmenize neden olabilir.

Mart 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ayın ilk haftası muhtemelen sizi küçük bir kasırga gibi gezdirecek. Bu dönem etkileyici, büyüleyici olacaksınız, bu nedenle son zamanlarda sinirlendiğiniz tüm insanlarla ilişki kurmak durumu telafi etmek için iyi bir zaman olabilir silzer için. Ay bitiminde işler kontrolünüzden çıkabilir dikkatli olun. Muhtemelen huysuz bir ruh halinde olacaksınız ve ailenizle kötü bir tartışma içine girebilirsiniz.

Nisan 2019 İkizler Burcu Yorumu

Sizin için tuhaf olan bir şey bu ay gerçeğe dönüşebilir. Bir gün işe yarayacağını düşünmediğiniz şeyler size fırsatlar getirebilir. Özellikle “kariyeriniz söz konusu olduğunda”, “olağandışı fikirleriniz” ile bir izlenim bırakarak yıldız gibi parlayabilirsiniz. Bu ay görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak yine de mükemmeliyetçiliğiniz yüzünden müdahale etmek isteme yedebilirsiniz. Bu ay kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Kendinize derinlemesine düşünmek için zaman ayırın kimseyle konuşmadığınız bir zaman. Yalnız oturun ve aklınıza yeni fikirler gelmesi için zihninizi dinlendirin keskin kararlar almaktan uzak durun.

Mayıs 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu, çoğu insan için çok mutlu bir aydır. Bazılarınız yetkili kişiler ile tartışmalar fikir çatışmalarına girebilir. İnsanlara yanlışlarını gösterme ya da kabullendirme gibi konulardan uzak durun. Bu çok iyi bir fikir değil sizler için. Özellikle iş ve eğitim hayatınızda güç mücadelesi gelecekte sizin için aksilikler anlamına gelebilir. Bunun dışında, oldukça iyi enerjiler ile dolu bir ay sizleri karşılamakta. Dinamik ve enerjik olacaksınız ve fikirlerinizi başkalarına aktarabileceksiniz. Aşk hayatınızda ise iyi bir ruh halinde olacak ve  birlikte olduğunuz insan ile yaşamaktan gerçekten keyif alacaksınız.

Haziran 2019 İkizler Burcu Yorumu

Doğum günü pastasındaki mumları üflerken hayatınız bir film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçebilir. Nerede olduğunuza ve geçmişte neler yaptığınıza  bakmak için biraz zaman ayırın  kendinize. Bu yeni bir döngünün başlangıcıdır ve eğer yeterince sessiz kalabilirseniz (Hem akıl hem de fiziksel olarak ), zaman içinde yeni bir bakış açısı kazanabilir ve geleceğe dair yeni fikirler yeni oluşumlar içinde olmayı başarabilirsiniz.

Temmuz 2019 İkizler Burcu Yorumu

Kariyer fırsatları ufukta olabilir, ancak bazı fazlalıkları  geçmişle olan kavgalar bilinçaltı korkularınız tam anlamı ile ruhunuzdan yüreğinizde atmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşam desteği ile devam eden bir  ilişkiniz varsa k henüz fişi çekmiyorsunuz. Kendinizi sorgulayacağınız farkındalığınızın yüksek olduğu yanlışı doğruyu ayırt edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.  Temmuz sizler için tepeden tırnağa yenilenme ayı mazeretleri bırakın! Eğer korkarsanız, başarı şansını kaçırabilirsiniz.

Ağustos 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay “kötü çocuk”  dürtüsü , özellikle ikizler burcu kadını için gerçekten bir sorun olabilir.

Bazılarınız hala işte başarı için bazı eğlenceli şeylerden vazgeçmek zorundaymış gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak bunu yeterince görmezden gelirseniz bu durumun geçici olduğunun farkına varabilecek sizi engellediğini düşündüğünüz kişiler ile sözlü düellolara girmeden işinize odaklanıp başarıyı yükseltebileceksiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlık duygunuzu kontrol altına alamazsanız beklenmedik bitişleri kendi tutumunuz sonucu deneyimlemeniz mümkün olabilir dikkatli ve gerçekçi olmalısınız.

Eylül 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda uzun saatler  çalışmak zorunda kalabilir ve eğlence için ayırabilecek bir zaman bulamayabilirsiniz ancak bu yorucu enerjileri doğru yönetebilirseniz başarılı olmak için çok önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Ay ortasından sonra, zihninizi net tutmakta  zorlanabilirsiniz. Dua edin meditasyon yapın ve bir an önce kendinizi toparlayın. Ay sonuna kadar tekrar öz benliğinize geri dönmelisiniz.

Ekim 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay sizler için muhteşem denilebilecek enerjileri barındırmakta. Esprili, çekici ve etrafınızda olanlar ile  sonsuz fikirlerinizi paylaşmaya istekli olacaksınız ay boyunca. Maddi manevi rahat bir dönem geçireceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ay içinde, özel yaşamınızda huzursuz gergin moda girebileceğiniz bir kaç gün olabilir, ama bunu kontrol altında tutabilir maddi manevi duygusal dengeleri koruyabilirsiniz.

Kasım 2019 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay otorite konumundaki kişiler ile çatışmalardan kaçının ve olabildiğince pozitif ilişkiler ile onların desteğini almaya çalışın. Hukuki ve kanuni meseleleri iletişime vereceğiniz önemle çözüme kavuşturmanız mümkün olacaktır. Özel yaşamınızda ise sürpriz birliktelikler kurabilir hızlı duygusal gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza özen göstermeniz gereken enerjiler de hakim.

Aralık 2019 İkizler Burcu Yorumu

Ayın başlangıcı çoğunuz için oldukça zayıf enerjileri barındırmakta. Ortaklıklarla ilgili sorunlar, yaşça büyük veya yetkili bir kişinin çirkin iç yüzü ve hayatınızda ki önemli bir kişi ile yaşayacağınız sizi hayal kırıklığına uğratacak bir olay beklemeniz gereken olaylardan sadece bir kaçı olabilir. Bazılarınız da hiç kimsenin sizden hoşlanmadığı hissine kapılabilir. Bu durumda sizlere önerim  daha sonra pişman olacağınız bir şey söylememeye çalışın. Agresif ve huysuz bir  tutum sizi tuzağa düşürecektir. Neyse ki, her şey ay sonuna kadar çoğunuz için çok daha iyi olacak.

İkizler Özellikleri

İkizler burcu çok yönlü, tez canlı, hümanist kişilerdir.

Burçların doğal iletişimcisi, hayatı boyunca konuşmayı öğrenmeyi ve bilgi aktarmayı severler.

Aynı anda birden fazla proje, düşünce veya fikirle ilgilenmeyi severler, bir çoğuyla disiplinsizce ve devamsız bir ilgi ile ilgilenirler.

Yeni fikirler söz konusu olduğunda genellikle zeki ve maharetli olurlar, bu yeteneklerini genellikle kariyerlerinde veya işlerinde kullanırlar.

Zihni disipline etmek ve yeterlilik kazanması için bir zamana ihtiyaçları vardır.

Rutini sevmiyorsunuz dışarı çıkmayı ve ilginç fikirlere meraklısınız.

Öğrenmeye olan ilginizden dolayı, pek çok kişiye nazaran yaş alsanız da yaşlanmazsınız.

İktidar Gezegeniniz – Merkür

Merkür, ikizler burcu için İktidar Gezegenidir. Merkür (Yunanlılarda tanrıların habercisi olarak bilinir) Tanrılar arasındaki elçidir. Hızlı uçabilen kanatlı ve sandaletleri olan şeklinde tarif edilir. O gezginler, ticaret, iş yapanların ama aynı zamanda da hilebazların ve hırsızların koruyucu tanrısıdır.

İktidar Sembolü – İkizler

12 burcun her biri bir sembolle temsil edilir ve bu sembollere yakından bakarsanız, sembollerin burçların birçoğunu yansıttığını görürsünüz. İkizler burcunun sembolü ikizler, bu işaretin ikili doğasını temsil eder. İkizler burcu yaşam sevgisi olan çocuklardır. Sembollerinde el ele tutuşuyor, ama çatışan enerjileri tarafından diğer tarafa doğru çekiliyorlar. İlginç bir şekilde, ikizler burcunun bir çoğu Güneş ikizler burcunda olduğunda doğarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.