2022 Aslan Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2022 Aslan Burcu Yıllık Yorumu

Evlilik çanları Aslan’lar için çalıyor bu yıl. Her alanda sorumluluk alma eğiliminde olsanız da aile fertleriyle ilgili sorumluluklar sizi biraz yorabilir. Evliliği yolunda gitmeyenler, bitirme kararı alacak olsa da uzun süredir stresle ve yoğun iş hayatıyla uğraşanlar için rahatlama zamanı.

Aslan Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Tutulmaların kariyer alanınızı etkileyeceği bu yıl, hayatınızdaki büyük değişimler gündeminizde olacak. İş değişikliği, terfi, iş kurma olabileceklerden sadece bazıları. Bazı Aslan’lar bu sene ortaklı bir işe de adım atmak isteyebilir. Yıl içeresinde oluşabilecek gerginliklere daha sakin ve dengeli bir şekilde yaklaşın.

Aslan Burcu 2022 Aşk Hayatı

Uzun süreli beraberliği olan Aslan’lar bu yıl yuva kurmak isteyebilir. Hızlı tüketilen aşklardan çok, ciddiyete dayalı bağlar kurmak, ilişkileri resmiyete taşımak gündeminizde. Kalbi boş olan Aslan’lar da yine ciddi ilişkilere adım atacak.

Aslan Burcu 2022 Sağlık

Uzun zamandır çözemediğiniz ya da geri plana attığınız tüm konular temmuz ayında çözülmek için tekrar önünüze gelebilir. Bu durum sizi depresif bir hâle sokabilir. Her yük size romatizma ve kemik ağrısı olarak geri dönebilir.

Aslan Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Bu yıl ilişkilerinizde objektif ve gerçekçi olmalısınız. Kendi korkularınızı, karşınızdaki kişiye yansıtmamalısınız. Bu yıl ilişkiler sınava tabi. Yalnızca temelleri sağlam atılmış olan ilişkiler sınavı geçecek. Kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.