2022 Terazi Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2022 Terazi Burcu Yıllık Yorumu

Sanatla iç içe olan Terazi burçları için bu yıl çok verimli olacak. Çünkü kendinizi sanat, hobi ve sporla; hatta biraz da aşkla ifade edebileceksiniz. Hobilerinizi gelire dönüştürmek için ideal bir yıl. Bazı sorumluluklar hayat enerjinizi aşağı çekiyor gibi hissettirse de size her bakımdan engel olan içsel blokajların farkına varmalısınız. Bu yıl aynı zamanda çocuklarınızla daha fazla zaman geçireceğinizi ve onlarla ilgilenerek, ihtiyaçlarını karşılamak durumunda olacağınızı gösteriyor.

Terazi Burcu 2022 Kariyer Hayatı

Sevgili Terazi’ler, kış aylarında durgun seyreden kariyer hayatınız baharda kendini gece gündüz çalışmaya bırakacak. Bu yıl size hızlı bir şekilde para kazanabileceğinizi, işinizde düzen oturtabileceğinizi, terfi alabileceğinizi veya ek bir gelir kaynağı yaratacağınızı müjdeliyor. Bazı Terazi’ler için nafaka, miras gibi konular çözüme ulaşacak. Ortaklı kazançlar veya başkalarının kaynaklarından beklediğiniz paralarla ilgili de gelişmeler kapıda. Her bakımdan gelir-gider dengesini iyi kurmanız gereken bir yıl.

Terazi Burcu 2022 Aşk Hayatı

Aşka âşık Terazi’ler bu yıl kurduğunuz ilişkilerin doğası değişebilir ve daha geleceğe yönelik temkinli ilişkilerde kendinizi bulabilirsiniz. Hayatınıza yaşça büyük, özel insanlar girebilir ve evleneceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Lakin bu yıl sorumluluklarınız artacağından, eğlence ve romantizme çok da zaman ayıramayabilirsiniz. İlişkilerde maceradan çok güven arayışı içinde olacaksınız. Bazı ilişkiler çetin bir sınavdan geçecek. Fakat yılın ikinci yarısından sonra sınavı geçen ilişkiler çok daha güçlenecek.

Terazi Burcu 2022 Sağlık

Bedeninizdeki stresi azaltmak için düzenli beslenmeye ve uykunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ufak kazalara, yanıklara karşı tedbiri elden bırakmayın. Uzun zamandır çocuk sahibi olmak adına bir mücadeleniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu İçin 2022 Tavsiyeleri

Yetenekleriniz ve akılcı yaklaşımlarınız içinizdeki sizi daha kolay keşfetmenizi sağlayacak. Hobilerinizde profesyonelleşebilir, para kazanabilirsiniz. Sevilmediğinizi ya da takdir edilmediğinizi sanıp negatif düşüncelere kapılmayın. Bu sizi yıpratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.