2023 Kova Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2023 Kova Burcu Yıllık Yorumu

Tıpkı sembolünüz gibi, yüksek sesle söylemek için çok fazla şey taşıyorsunuz. Ancak, Kova 2023 burç yorumları, biraz zaman geçirebileceğiniz ve önümüzdeki yıl daha iyi şeyler elde etmek için kendiniz üzerinde çalışabileceğiniz bazı günleri ve olayları sizinle paylaşacak. Ayrıca, tüm çabalarınızı sürekli doğru yerlere koyarsanız, yıl sizin için harika olacaktır.

Aksine, sizi bir şeyler yapmaktan alıkoyan hiçbir uyarıyı görmezden gelmemeyi unutmayın. Özellikle kişisel yaşamınızda Güneş ve Mars ile doğru şeyler gelecek. Mars transit 2023, bir önceki yıla göre raydan çıkan şeyleri de düzeltecek. Rahu ve Ketu gezegenlerinin etkisi de burcunuzda olacak, ancak Kova insanı, durumları en iyi ve kusursuz yönünüzü göstermelisiniz.

Durum zor görünse bile, doğru şeylere bağlı kalın, ve yakında üçüncü çeyreğe doğru yapbozunuzun eksik parçası gözlerinizin önünde olacak. Biraz dikkatli olun, düşündüğünüz her şey istediğiniz gibi çalışmayabilir.

Bu nedenle, durumu bükmeye çalışmayın. Bunun yerine, kendinizi bu şekilde ayarlamaya çalışın. Ayrıca, iyi yılınızı pek de iyi olmayan bir yıla dönüştürebileceğinden asla bencil amaçlarla hareket etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.