2019 Boğa Burcu Yıllık Yorumu

Burçlar

2019 Boğa Burcu Yıllık Yorumu

Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

2019 Ay ve Güneş Tutulmaları Tarih ve Saatleri

6 Ocak Türkiye saati ile 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

21 Ocak Türkiye saati ile 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

2 Temmuz Türkiye saati ile 22:23 Yengeç burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşecek.

17 Temmuz Türkiye saati ile 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Kısmi Ay Tutulması gerçekleşecek.

26 Aralık Türkiye saati ile 08:13 Oğlak burcunda Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecek.

2019’a GENEL BAKIŞ

Venüs boğa ve terazi burçlarını ve aynı zamanda Doğum haritalarımızda 2. ve 7. evi yönetir. Herkesin bildiği gibi “Akşam Yıldızı”, ilişkilerde partnerlerin birbirlerine olan sevgisini, ilgisini de temsil eder.

2019 yılında boğa burçları kendi sağlıkları kadar çevresindeki sevdikleri içinde neyin daha iyi olacağına karar verecekleri enerjiler ile karşı karşıyalar.

Venüs, başkalarıyla işbirliği yapma isteğini, bilinç altı arzusunu temsil eder.

Hayatın tadını çıkarmamıza yardımcı olur ve bize estetik fiziksel olarak güzellikler ve keyif verir.

Astrolojik olarak önümüzdeki 6 yıl, Uranüs Boğa burcunda kalırken, bağımsızlık, özgürlük, iyimserlik, iş gücü konularında (dürtüsellik) Boğa burçlarının davranışlarına limit koymada problemler yaşamalarına neden olabilir.

Boğa burçları, profesyonel olarak başarılı olmak için daha kararlı ve istekli olacak. Dağları yerinden oynatmak isteyecekler ve bazıları bunu başaracak.

Yönetici gezegenleri Venüs’ün etkisi ile 2019 boyunca Boğa burçları başkalarıyla olan ilişkilerini geliştirecek daha hoşgörülü olacak ve ilişkilerde ki uzmanlıklarını gösterecekler.

Uranüs’ün, 15 Mayıs 2018’de Koç burcunda ki yolculuğu sona erene kadar Oğlak burcundaki Pluto ile aralarında gergin bir ilişki vardı.

Uranüs’ün boğa burcunda seyri ile  – sabit dünya işareti -maddi, kişisel veya toplu devrimlerin somut sonuçlarını izleyeceğimiz bir döneme girdiğimiz söyleyebiliriz.

Bu bağlamda, Satürn’ün Oğlak burcunda ki yaklaşık iki yıl sürecek seyri, bazı sosyal veya politik sistemlerin reformuna dayalı olduğunu kanıtlayacak bazı devlet kurumlarının kurulmasına yardımcı olacaktır.

15 Ağustos 2019’da, Uranüs, Boğa burcunda R geri harekette olacak, günlük yaşantınızda diğer kişiler ile karşılaştığınız olaylarda yaşadığınız durumlar kişiliğinizi güçlendirecek.

Boğa burçlarının karakteristik özellikleri – sükunet, sabır, azim, takdire bağlı bu enerji sizlerde yeni kişisel bir özelliğin ortaya çıkmasını sağlayabilir ve sizler birilerini güçlendikçe rahatsız edebilirsiniz.

Boğa burçları ilişkilerinde yada karşılarına çıkan fırsatları mahvetmemek için kendi duygularını ve tepkilerini kontrol altına almak zorundalar bu yıl boyunca.

Mali olarak, Boğa burçları için önemli bir farklılık yoktur, ancak para, ortaklıklar / işbirliklerinde ki ve fikirlerini takip etmelerinde ki cesaretlerinin sonucu olarak mali durumlar daha kolay hale gelecek sizler için.

Profesyonel olarak bazı ciddi ayarlamalar yapmanız gerekecek. Gereksiz yere uzun süre şımartılmanın onur kırıcı olduğunu fark edip, bu duruma karşı bazı radikal değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa burçları aşk hayatların da uzun zamandır yaşamadıkları kadar huzurlu ve sağlıklı bir ilişki bir dönem yaşayacaklar. Birlikte zaman geçirip ortak zaman geçirmekten zevk aldıkları bir dönem.

Bazı Boğa burçları 2019’da evlenecekler veya ilişkilerini farklı bir yönde boyuta taşıyacaklar.

Boğa Burcu 2019 Aşk Yorumu

2019 aşk, Aşk hayatınızda engebeli bir süreci arkalarında bırakıyor. Boğa burçları, partnerinin ya da yeni bir ilişkinin güvenini kazanmak için çok çabalayacak. Hayatta hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir.

İyi haber şu ki, yapmayı planladığınız her konuda aileniz size destek olacak ve bu açıdan huzurlu ve mutlu bir yıl geçireceksiniz.

Kararlar, genellikle yaptığınız gibi aceleyle değil, akıllıca düşünülerek alınmalı yıl boyunca. Ancak bu şekilde yılın ilk yarısından sonra iç huzurunuzu sağlanmayı başaracaksınız. Bu yıl boyunca Terazi, Balık ve Yengeç burçları  ile mükemmel bir uyumluluk söz konusu olacaktır.

Boğa burçları, Akrep ve Koç kişilerinden uzak kalmak isteyeceksiniz. 2019 yılı boğa burçları için biraz daha zor olacak, bir yardım yaparken ya da alırken bir iş yaparken kime güvenip kime değer vereceğinizi öğrenmeniz gerekecek.

Nisan, boğa burçları için lütuf ayıdır. Venüs sizlere ilk andan itibaren harika zaman geçirmek için olanaklar getirecek, hayattan zevk almanızı mutlu olmanızı ve kalplerinizin aşkla donatılmasını sağlayacaktır.

Boğa burçları güzellik, sanat, eğlencenin çekiciliğinin akışına teslim olacaksınız 2019 da yok saydığınız yüreğinizde sakladığınız her şeyden tam olarak faydalanmanız gereken enerjiler ile dolu. Aşk ilişkilerinde Boğa burçlarının en uyumlu olduğu burçlar şunlardır: Aslan, Yengeç, Başak, Oğlak ve balık.

Boğa burçları güçlü bir kişilik, inatçı, ama inkar edilemez aile odaklı, güvene önem veren Bu sebepten ötürü ayakları yere sağlam basan insanlardır.

Boğa burçlarının inatçı, güçlü, inkar edilemeyecek kadar aile odaklı ve güvene laik bir kişilikleri vardır.

2019 yılında gerçekleşen diğer dünya işaretleri, Boğa burçlarının, oğlak ve başak ile mükemmel bir aile oluşturabileceği, ama aynı zamanda yengeç veya balıklar ile de sevgi dolu bir çift hayatı yaşayarak duygusal tatmin elde edebileceğini göstermektedir..

2019’da, Boğa burçları, özel hayatlarında da refaha kavuşurken kendi kişisel refahınızda da pozitif enerjiler ile karşı karşıya kalacaklar.

Bazı boğa burçları özgür olma ihtiyaçlarının yükselmesinden ötürü bir takım zorluklar yaşayabilirler. Öyle ki bazı Boğa burçları evlilik ilişkilere bile yönelebilirler bu onların uzun vadeli ilişki aramalarında değil hayatın onlara sunabileceği bir takım şeyleri kaçırmak istememelerinden kaynaklı olacaktır.

Bekar Boğa burçlarının karşı cins ile bir çok bağlantı kurabilecekleri enerjiler söz konusu fakat birden fazla fethettiğiniz kalpler de seçimlerinizi yaparken kendinizi düşünerek seçici davranacaksınız.

Boğa Burcu 2019 Para ve Kariyer Yorumu

2019 burçlarında, Boğa burçlarının kariyeri, bazı eski projelerin yeniden değerlendirilmesinden oluşan bir öncelik sürecinden geçebilir.

Merkür’ün geri dönüşüm döngüleri, Boğa burçlarının mesleki evlerinde gerçekleşiyor: sosyal konumları, itibarları, iş ve para konuları.

Boğa burçları, para konusunda usta olmanın yanı sıra; Merkür akıl, bilgi, iletişim, belgeler, müzakereler, hesaplamalar, yolculuklar, alışverişler (ticaret dahil) ile bağlantılıdır.

Bu sebeplerden ötürü Boğa burçlarının para kazançları ve meslekleri  bu konularla bağlantılı olacaktır.

Planlanmış büyük kazanç durumları olsa bile bunların gerçekleşmesi zaman alacak.

Boğa burçlarının nisan ve mayıs aylarında durumları iyileşecek ve bütçelerini düzenleyebilecekleri 2 ayları olacak.

Bundan sonra, daha önemli kazanımlar getiren Kasım – Aralık ayına kadar, yine ufak tefek durgunluklar olabilir.

Özellikle 5 Ocak – 13 Mart, 1 Mayıs – 8 Temmuz ve 27 Ağustos – 2 Kasım 2019 tarihleri arasında karar alırken çok dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa burçlarının kariyer evinin efendisi, Yıldızların öğretmeni Satürn; Siz Boğa burçlarının finansal yönü üzerinde özellikle işletmeler, yatırımlar, krediler, para geri kazanımları, miraslar, medeni varlıklar ve bu bölümler ile banka ve finans kurumları arasındaki bağlantıları ile ilgili uzun dönem etkili olacak.

Satürn huzurlu bir gezegen değildir ve gelecek yıllarda bazı hayal kırıklıkları ve kısıtlamaları getirebilir sizlere.

Ancak bunun yanı sıra, organizasyon ve finansal stratejilerin mükemmel bir habercisidir ve bu sizlerin başarınızın devamlılığı olan iyi kazançlar sağlaması adına yardımcı olacaktır.

İlk beş ay boyunca Satürn ile Jüpiter ve Uranüs arasındaki iyi ilişkiler, siz Boğa burçlarının 2019 yılının yarısında yatırımları ve kazançlarını konusunda kolaylık sağlayacak.

Boğa Burcu 2019 Sağlık Yorumu

Fitness etkinlikleri, siz Boğa burçları için gerçek bir meydan okumayı temsil ediyor. Hayatınızda ki monotonluğu ortadan kaldırmaya farklılık yaratmaya çalışıp başarılı olacaksınız. Ve kendiniz ile yarışmayı başarıyı yavaş ve emin adımlarla kazanmayı tercih edeceksiniz.

Boğa burçları yavaş metobolizmalarına rağmen güçlü bir yapıları vardır. Spor salonunda ağırlık kaldırmak, güçlü ve güzel şekilli bir vücut için tavsiye edilen bir egzersizdir. Ayrıca Boks tercih edeceğiniz sporlar arasında size fayda sağlayabilir. Takım oyunlarında koordinasyon edici bir rol almaları Boğa burçlarını mutlu edecektir.

Ayrıca, Boğa burçları esneklik gerektiren fiziksel egzersizleri de severler ve yoga yapmaya eğilimlidirler.

2019 yılı Boğa burçları için iyi ve pozitif olaylarla dolu olsada bunları elde etmek için sürekli bir çabalama içerisinde olmaları gerekecektir.

Boğa Burcu 2019 Sevgi ve Sağlık Yorumu

Boğa burçlarının, yılın ikinci yarısında kendilerini yorgun, bazen stresli hissetmeleri de mümkün.

Tüm bu ruh halleri uzun sürmez ve dinlenme zamanlarınızı ihmal etmeyerek ve aynı zamanda daha düzenli takip edebileceğiniz rahatlama yöntemleri bularak bu hissiyatları önlemeleri mümkün olacaktır. Bu hayata bir kez geldiğinizi UNUTMAYIN!

Sindirim sistemi, kemik sistemi ve özellikle ayak bilekleri bu yıl daha da hassaslaşıyor Boğa burçları için. Diyetinizi bile değiştirmeniz mümkündür ve bu yıl boyunca yaptığınız her türlü sağlıklı adım sonuçsuz kalmayacaktır.

21 Mayıs’a kadar, sinir sisteminde ki birikimden kaynaklı, baş bölgesinde kaynaklanabilecek sürekli bir risk söz konusu olabilir DİKKATLİ olmalısınız.

Bu risk, 26 Temmuz’a kadar azalacak biçimde devam ediyor. Mars’tan gelen kuvvetli enerji yorulmadan çaba sarf etmenize yardımcı olacak.

Bununla birlikte, yüksek tansiyona yol açabilecek gıdaların, maddelerin tüketilmemesi önemle tavsiye edilir. Keskin ancak geçici baş ağrılar temmuz ortasında ortaya çıkabilir.

Boğa burçları için, 2019’un son ayı coşku, enerji ve heyecan verici haberler getiren bir ay.

Ancak ne zaman yorgun olacağınızı bilemeyeceğiniz için aşırı strese dikkat etmeniz gerekiyor.

Sindirim sisteminiz hassas olsa da, bu dönemde hoş olmayan bir durumla karşılaşmayacaksınız.

2019 yılında Boğa Burcu için Diyet

2019 yılında Boğa Burcu Kadını için Diyet

Boğa kadınları hızlı ancak sağlıksız biçimde kilo vermeyi hedefleyen diyetleri tercih etmez sağlıkla kilo verebilecekleri diyetleri tercih ederler. Boğa kadınları spor yapmayı sevmedikleri ve metabolizmaları yavaş olduğu için hızlı kilo veremezler.

Bunun yerine, bir diyetin takip edilmesi, boğa kadınlarının metodik yapısı ve sabrı açısından dolayı daha kolaydır.

Kilo verme aşaması Boğa burçları için yavaş ama emin bir süreçtir. Boğa kadınları risk almayı sevmediklerinden ötürü sağlıklı bir diyet izlemeyi tercih ederler. Bu süreçte ki avantajları büyük sabırlarıdır.

İstedikleri kiloyu elde etmek zaman alsa da, Boğa kadınları diyetlerinden ve benimsedikleri egzersiz programından vazgeçmezler.

Boğa burçları da kilo; tatlılar, yavaş çalışan metabolizma, egzersiz eksikliği, değişim korkusu gibi faktörlerin bir kombinasyonunun sonucudur.

2019 yılında Boğa Burcu Erkeği için Diyet

Boğa erkeklerinin şekerlemeleri ve lezzetli öğünleri tercih etmesi  bir yana yavaş çalışan metabolizması ve egzersiz sevmemesi boğa erkeklerinin kilo verme döneminde karşısında ki zorluklardır. Buna ek olarak tüm diyet programlarına kuşkuyla bakarlar.

Boğa insanının en büyük avantajı, herhangi bir durumda başarılı olma isteğidir. Bu nedenle, inatçı doğası, gerektiği takdirde kilo vermesine yardımcı olacaktır.

Boğa insanı iyi organize edilmiş, düzenli, sistemli  ve sabırlıdır – tüm bu özellikler kilo verme aşamasındayken çok faydalı olacaktır.

Hypocaloric diyetler Boğa burçları için uygun değildir. Boğa erkekleri yemek yemeyi severler ve istedikleri kadar yiyebilecekleri diyetleri seçerler.

Ancak, Boğa burçları sabır ve azimlerinden dolayı kendilerine uygun bir diyeti seçip takip ederek hedeflerine ulaşmayı başaracak.

Önerilen gıdalar tam tahıllı gıdalar, elma, üzüm, armut ve meyvelerdir.

Ay ve Ay Boğa Burcu 2019 Yorumları

Ocak 2019 Boğa Burcu Yorumu

21 Ocak 2019 (Dolunay Aslanda): Bir miras, daha iyi ücretli bir iş veya önemli bir olay hakkında fırsatlar ve önemli bilgiler edinebilirler.

Şubat 2019 Boğa Burcu Yorumu

18 Şubat 2019 (Güneş Balık burcunda): Güneş burcunun balık burcuna girmesi ile ilk ay tutulmasında, gerçekleşen kazançlar, değişimler iyice belirginleşecek sizler için.

Mart 2019 Boğa Burcu Yorumu

20 Mart 2019 (Güneş Koç burcunda – İlkbahar Ekinoksu): İlk ilişkisel sorunlar bu dönemde ortaya çıkabilir, bekarlar sorunlu bir ilişki yaşayacakları biri ile tanışabilirler. Evli ya da partneri olanlarda ise eşlerinin ailesi ile tartışmalar dan etkilenebilirler.

5-28 Mart 2019 (Merkür, Balık burcunda R geri harekette): Hayatınızın pek çok noktasında kartlarınızı masaya atma şansı; Boğa burçları birisini aldattıysa, yada aldatıldılarsa bu dönemde gerçeklerin ortaya çıkması çok muhtemeldir.

Nisan 2019 Boğa Burcu Yorumu

10 Nisan – 11 Ağustos 2019 (Jüpiter R geri harekette): Jüpiter geriye doğru gittiğinde, boğa burçları idealleri, inançları ve yaşamları hakkındaki görüşlerini gözden geçireceklerdir.

30 Nisan – 19 Eylül 2019 (Satürn, Oğlak burcunda R geri harekette): Daha iyi bir gelir yönetimine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönem iyileştirmeleri sağlayabilmek adına sınavlara girmek için uygun bir dönemdir.

24 Nisan – 3 Ekim 2019 (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Boğa burçları, kendi ülkelerinde elde ettikleri sonuçlardan memnun kalmazlarsa, bu dönemde profesyonel gelişim için yurt dışına çıkma şansına sahipler.

Mayıs 2019 Boğa Burcu Yorumu

18 Mayıs 2019 (Dolunay Oğlak burcunda ): Boğa burçları her adımda sürprizler yaşayarak bazı insanlar hakkında yanıldıklarını fark ederek hayal kırıklığı yaşayabilirler özellikle iş hayatınızda dikkatli olmalısınız.

Haziran 2019 Boğa Burcu Yorumu

21 Haziran – 27 Kasım 2019 (Neptün, Balık burcunda R geri harekette): Boğa burçları, var olan sorunların cevaplarını arayacak bulacak ve değişimin içinde ki yerlerini alacaklar.

21 Haziran (Güneş Yengeç burcunda Yaz Gündönümü): Yaz gündönümü arifesinde, boğa burçlarının duyarlılığı sürekli olarak artar ve etraflarında kilerin tarafından anlaşılmaya ihtiyaç duyarlar.

Temmuz  2019 Boğa Burcu Yorumu

23 Temmuz (Tam güneş tutulması): Ocak ayında karşılaşılan sorunların tekrar ön plana çıkmasından ötürü aile üyeleri hoşnutsuz durumla olabilir. Boğa burçları taşınma kararı alabilirler.

16-17 Temmuz (Kısmi ay tutulması): Boğa burçları planlarını kendilerini yeniden üretken hale getirerek yeni bir işe başlayıp özel yaşamlarında önemli pozitif düşüncelerini uygulamaya geçebilirler.

Ağustos 2019 Boğa Burcu Yorumu

12 Ağustos (Uranüs, Boğa burcunda R geri harekette): Boğa burçları yalnızlıklarını bırakıp, varlıklarından öfkelendiği, hoşlanmadığı ancak oluşan borçlarını ödeyebilme olasılığı olabilecek eski ortaklarıyla tekrar iş birliğine girebilirler.

8 Temmuz (Aslan burçlarında) – 1 Ağustos (Yengeç burcunda)(2019’da Merkür R geri harekette): Finansal ve sosyal statü, itibar ve imaj ile ilgili radikal kararlar alınması söz konusu.

Eylül 2019 Boğa Burcu Yorumu

23 Eylül 2019 (Güneş Terazi burcunda): Takip eden 3 ay  içinde boğa burçları işlerinde başarıya ulaşacak, onların fikirlerini küçümseyenler ise onları hafife aldıklarını kabul edecek. Bu dönemde sağlıkları genel olarak iyi; meydana gelecek sağlık sorunları ise fazla yükümlülük alıp strese girmekten kaynaklı olabilir.

30 Nisan – 19 Eylül (Satürn oğlak burcunda R geri harekette): Yaşanılan bir çok deneyimden sonra boğa burçları hak ettikleri ödülleri kazanır, sınavları geçerler ve yabancı ortaklarla işbirliği yapabilirler bu dönemde.

Ekim 2019 Boğa Burcu Yorumu

24 Nisan – 3 Ekim (Plüton, Oğlak burcunda R geri harekette): Geçtiğimiz 7 yılınızın analiz dönemi, geçmişten bir insanı tekrar görme olasılığının olduğu bir dönem. Olgunluğu bilgeliğe yenilgileri yengiye dönüştüreceğiniz özel bir dönem.

Kasım 2019 Boğa Burcu Yorumu

27 Kasım (Neptün, Balık burcunda): Bu dönemde takım çalışması önerilir, boğa burçları kendilerini daha üretken hissedecek, profesyonel ve ruhsal olarak ne kadar geliştiklerini fark edeceklerdir.

29 Kasım (Jüpiter Yay burcunda hareket ediyor): boğa burçlarının iş yerinde yada iş seyahatleri sırasında hayatlarının aşkını bulma şansı çok fazla. Taşınma isteği olan boğa burçlarının bunu sonbaharda gerçekleştirme imkanı elde edebilirler.

31 Ekim – 20 Kasım (Akrep burcunda Merkür R geri harekette): Bazı yanlış anlamalar sonucunda, boğa burçları daha önceden kalan bir miktar borcu ödemek zorunda kalabilir; Bu dönemde romantik maceralar yaşayabilirler.

Aralık 2019 Boğa Burcu Yorumu

22 Aralık 2019 (Kış Gündönümü – Güneş Oğlak burcunda): Kış gündönümü boğa burçlarına normalden daha fazla enerji ve ikna gücü sağlar. Boğa burçları bu özellikleri sayesinde, normal doğası ne olursa olsun, uzun zamandır istedikleri şeyleri elde edecekler. Özellikle işyerinde önemli ve hak ettikleri avantajları elde etmeyi başaracaklar.

26 Aralık 2019 (Güneş Tutulması): Boğa burçları bu ay, özellikle aşk ve ortaklık ilişkilerinde faydalı olacak birçok deneyimler yaşayacaklar. Bolca yaratıcılık sevdikleri ve sevildikleri kişilerle ilişkilerde açık olacakları sevginin aşkın büyüyüp kalıcı olacağı özel enerjiler ile karşı karşıyalar.

Sevdikleri ve önemsedikleri kişilere karşı yaratıcı ve açık olma eğilimindeler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İşlem Sonucunu Girin * Zaman sınırı tükendi. Lütfen CAPTCHA'yı yeniden yükleyin.